Capacitació

divendres
09
09:30h
Octubre 2020

Curs: Introducció a l'anàlisi de dades de Mercat de Treball per als SLO (edició virtual). Últimes places disponibles

Us recordem que encara queden places disponibles en el curs Introducció a l'anàlisi de dades de mercat de treball per als SLO. Es farà especial menció als indicadors actuals derivats de la situació de pandèmia.

dilluns
09
09:30h
Març 2020

Curs: Nous processos de selecció: recursos i estratègies per orientar en la recerca de feina

Acció formativa que forma part del Banc d'Accions Formatives 2020 impulsat per la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, concretament des del Servei de Mercat de Treball.

dimecres
26
09:30h
Febrer 2020

Curs: Eines i recursos de coaching pràctic per a l'atenció i orientació dels demandants d'ocupació

El curs ofereix, al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació, el coneixement i aplicació d'eines i recursos de coaching que ajudin, per una banda, a millorar l'atenció en l'orientació als demandants d'ocupació, i per l'altra, millorar la seva ocupabilitat. Es donen pautes per assolir eines de la programació neurolingüística lligades a la comunicació i per aprofundir en l'autoconeixement tant individual com grupal.

Dates: 

dilluns
30
23:45h
Setembre 2019

Finalització del termini de sol·licitud del Recull d'Activitats per als SLO

Us recordem que el proper dilluns 30 de setembre finalitza el termini per a presentar les sol·licituds del Recull d'Activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i Empreses 2019.

dilluns
18
10:00h
Febrer 2019

Curs: "Coneix el cercador d'ocupació pública del CIDO" (2a edició)

Acció formativa que forma part del Banc d'Accions Formatives 2019 impulsat per la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, concretament des del Servei de Mercat de Treball.

El curs pretén capacitar els tècnics de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació XALOC per a la recerca d’ofertes d’ocupació pública i la creació d’alertes eficaces, per a que optimitzin l’assessorament als demandants d’ocupació en aquest àmbit.

Dates: 18 de febrer de 2019

Lloc: Recinte de l'Escola Industrial. Edifici 14 - Aula 1

dilluns
17
18:00h
Setembre 2018

Xerrada sobre les oportunitats de formació professional dual a Alemanya amb Connectum - Badalona

La Formació Professional a Alemanya combina la formació en un centre educatiu i l'ensenyament pràctic en una empresa. Connectum col·labora amb diverses entitats educatives per fomentar la incorporació de joves espanyols en la FP dual en empreses situades a diverses zones d'Alemanya. En aquesta xerrada informativa s'explicaran les característiques del programa FP dual a Alemanya: requisits, condicions, selecció i places disponibles.

1
dijous
19
09:30h
Juliol 2018

Sessió informativa sobre el Programa "Projectes Singulars" del SOC

La Federació de Municipis de Catalunya organitza una sessió informativa destinada a les entitats locals sobre el programa "Projectes Singulars" del SOC.

dilluns
12
09:00h
Març 2018

XXVII Jornada Europea al Parlament de Catalunya - Construint Europa: quina Europa volen els joves?

A la XXVII Jornada Europea al Parlament de Catalunya es parlarà sobre les oportunitats laborals que ofereix Europa per als joves. La Jornada comptarà amb diferents ponents que tractaran sobre els diferents temes, destacant el de Mobilitat Juvenil: una oportunitat per millorar les capacitats laborals

Més informació

1
dimecres
11
10:00h
Abril 2018

XIII Fira d'Empreses UB

La Fira d’Empreses de les facultats de Física i de Química, amb la participació de les facultats de Matemàtiques i Informàtica, Ciències de la Terra i Biologia, és una oportunitat perquè els estudiants contactin amb empreses d’activitats relacionades amb els estudis que estan cursant.

Més informació

dimarts
13
10:00h
Març 2018

6a Fira Discapacitat&Ocupació de Barcelona

La Fira Discapacitat i Ocupació és un dels principals esdeveniments que se celebra al territori en matèria de discapacitat. L’objectiu d’aquesta fira és impulsar i facilitar un espai de networking directe entre empreses i persones amb discapacitat que busquen feina i s’organitzaran tallers per fomentar i potenciar el desenvolupament personal, l’èxit en les entrevistes laborals, el coaching, la realització d’un currículum eficaç, la recerca d’empreses, etcètera.