Recull SLO

Novetat: Calendari d'activitats i nou apartat sobre el Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació (SLO): Persones i empreses

Us adjuntem el calendari de les activitats que tant properament com al llarg de l'any es duran a terme en el marc del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació (SLO): Persones i empreses. 

A més, hem incorporat un nou apartat al menú lateral de la Comunitat Ocupació on podreu consultar aquesta informació de forma permanentment actualitzada. 

Recull d'activitats per als SLO: persones i empreses. Resultats 2n trimestre 2023

Enguany el Recull d'activitats per als SLO: Persones i Empreses torna a tenir una bona acollida entre els ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) i a la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals (OTL). 

Recull d'activitats per als SLO: Calendari activitats setembre-desembre 2022

Calendari d'activitats de setembre a desembre del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: persones i empreses 2022

Ja podeu consultar la programació d'activitats que es realitzaran durant els mesos de setembre a desembre del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: persones i empreses.

Recull d'activitats per als SLO: persones i empreses. Resultats 2n trimestre 2022

Enguany el Recull d'activitats per als SLO: Persones i Empreses torna a tenir una gran acollida entre els ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) i a la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals (OTL). 

1

Actualitat: Més de 2.700 persones participen en l'edició 2020 del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació

Us presentem els resultats de l'edició 2020 del Recull d'activitats per als Serveis Locals d’Ocupació: persones i empreses. Tot i haver-se desenvolupat en el marc de la pandèmia del COVID-19, aquesta edició manté els bons resultats i la satisfacció envers el recurs.

1

Actualitat: Exhauriment pressupost 2021 Recull d'activitats SLO

Us informem que, atès l'elevat nombre de sol·licituds que ja hem rebut fins ara, hem exhaurit el pressupost disponible pel Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i Empreses, recurs ofert en el marc del Catàleg de serveis 2021.

Recull d'activitats per als SLO: Actualització calendari d'activitats

En aquest enllaç, podeu consultar el calendari actualitzat de tallers i sessions que els ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i/o a la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL) desenvolupen en el marc del 

Actualitat: Prop de 3.000 persones participen en el Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació l'any 2019

Durant l'any 2019, 58 ens locals han portat a terme 279 activitats del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i empreses, en les quals han participat 2.847 persones

1

Actualitat: 10 municipis i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà participen en la formació on-line que ofereix el Recull d'activitats per als SLO

Degut a les mesures extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19, la Diputació de Barcelona està impulsant l'execució a distància de les accions del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: persones i empreses.