Recull SLO

Actualitat: Més de 2.700 persones participen en l'edició 2020 del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació

Us presentem els resultats de l'edició 2020 del Recull d'activitats per als Serveis Locals d’Ocupació: persones i empreses. Tot i haver-se desenvolupat en el marc de la pandèmia del COVID-19, aquesta edició manté els bons resultats i la satisfacció envers el recurs.

1

Actualitat: Exhauriment pressupost 2021 Recull d'activitats SLO

Us informem que, atès l'elevat nombre de sol·licituds que ja hem rebut fins ara, hem exhaurit el pressupost disponible pel Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i Empreses, recurs ofert en el marc del Catàleg de serveis 2021.

Recull d'activitats per als SLO: Actualització calendari d'activitats

En aquest enllaç, podeu consultar el calendari actualitzat de tallers i sessions que els ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i/o a la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL) desenvolupen en el marc del 

Actualitat: Prop de 3.000 persones participen en el Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació l'any 2019

Durant l'any 2019, 58 ens locals han portat a terme 279 activitats del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i empreses, en les quals han participat 2.847 persones

1

Actualitat: 10 municipis i l'Agència de Desenvolupament del Berguedà participen en la formació on-line que ofereix el Recull d'activitats per als SLO

Degut a les mesures extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19, la Diputació de Barcelona està impulsant l'execució a distància de les accions del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: persones i empreses.

dilluns
30
23:45h
Setembre 2019

Finalització del termini de sol·licitud del Recull d'Activitats per als SLO

Us recordem que el proper dilluns 30 de setembre finalitza el termini per a presentar les sol·licituds del Recull d'Activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i Empreses 2019.

Actualitat: Recull d'activitats per als SLO - Calendari d'activitats 4t trimestre 2018

Ja teniu a la vostra disposició el calendari d'activitats del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i Empreses que es duran a terme durant el quart trimestre d'enguany.

1

Actualitat: més de 2.800 persones, a les entitats dels Serveis Locals d'Ocupació

2.835 persones i 69 ens locals van participar, durant el 2017, en les 281 activitats que formen part del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i empreses. Aquest recull posa a disposició dels ens locals una oferta variada d'activitats, formatives i informatives, adreçades a les persones que busquen feina i a les empreses de cada territori.