Catàleg de serveis

En el marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, mitjançant el Servei de Mercat de Treball (SMT), posa a disposició dels ens locals de la demarcació de Barcelona un conjunt derecursos econòmics i tècnics en l'àmbit de les polítiques de mercat de treball. 

Pel que fa a la convocatòria 2022, ja teniu disponible una sessió general informativa en format audiovisualal canal de YouTube d'Economies Locals, que recull les principals característiques de la convocatòria. A més, el dilluns 17 de gener es va realitzar una sessió amb les referents tècniques del Servei de Mercat de Treball per tal de conèixer la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables. Aquí podeu trobar la presentació i el vídeo de la sessió.

En el menú lateral d'aquest apartat, podeu consultar tots els recursos i dates clau de la convocatòria 2022, així com, la informació relativa a l'execució i la justificació dels recursos de la convocatòria 2021.