BAF

Formació: Places disponibles jornada "Mites i certeses de l’impacte de la robòtica en el mercat de treball" - Novembre 2021

Us recordem que tenim places disponibles per a la jornada Mites i certeses de l'impacte de la robòtica en el mercat de treball, en la qual reflexionarem al voltant de l'impacte de la robòtica en el mercat de treball i quines conseqüències podem esperar.

Formació: Darreres places disponibles cursos Servei Mercat de Treball - Octubre 2021

Encara queden places disponibles en les següents accions formatives que el Servei de Mercat de Treball (SMT) realitzarà durant el proper mes d'octubre, adreçades principalment al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) i la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals (OTL), en el marc del 

Formació: Darreres places disponibles cursos Servei Mercat de Treball - Setembre i Octubre 2021

Encara queden places disponibles en les següents accions formatives que el Servei de Mercat de Treball (SMT) realitzarà durant els propers mesos de setembre i octubre, adreçades principalment al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL), en el marc del 

Formació: Places disponibles taller "Com comunicar-se de forma efectiva amb els usuaris dels SLO"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia Com comunicar-se de forma efectiva amb els usuaris dels SLO

Aquest taller té com objectiu donar a conèixer l'ús que fan d'Internet les nostres persones usuàries i quines possibilitats ofereixen les noves formes de comunicació en línia.

Formació Servei de Teixit Productiu: Places disponibles curs "Com fomentar el networking al nostre territori"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia Com fomentar el networking al nostre territori. És un curs que proporciona coneixements i eines per fomentar el networking entre persones emprenedores i empreses del territori.

Formació: Places disponibles curs "Eines de treball col·laboratiu al núvol pel personal tècnic de la xarxa de Serveis Locals d'Ocupació"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia Eines de treball col·laboratiu al núvol pel personal tècnic de la xarxa de Serveis Locals d'Ocupació. És un curs eminentment pràctic que ofereix l'aprenentatge de creació d'activitats i documents col·laboratius al núvol.

Formació: Places disponibles curs "La protecció de dades personals dins l'àmbit dels dispositius locals d'intermediació laboral que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX)"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia La protecció de dades personals dins l'àmbit dels dispositius locals d'intermediació laboral (SLO/OTL) que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX). El curs vol donar a conèixer l'abast i el contingut de la vigent normativa de protecció de dades personals i la seva repercussió a l’àmbit dels dispositius locals d’intermediació laboral que utilitzen la PTX.

Actualitat: Més de 600 tècniques i tècnics dels Serveis Locals d'Ocupació han rebut formació en l'àmbit del mercat de treball i l'ocupació l'any 2020

Durant l'any 2020, i en el marc de la programació en línia que el Servei de Mercat va posar en marxa atesa la situació d'emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, més de 600 persones van participar en les 22 accions formatives adreçades principalment al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i de la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL).

1

Formació: Places disponibles Jornada "Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis d'indústries culturals i creatives" (Programa TTT)

Us informem que encara queden places disponibles a la jornada en línia Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis d'indústries culturals i creatives, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT). Jornada que té per objectiu donar a conèixer eines per poder poder desenvolupar de forma més eficient i innovadora la tasca de dinamització socio-econòmica en el seu territori.

Formació: Places disponibles Jornades en línia Programa TTT - Febrer 2021

Us informem que encara queden places disponibles a les jornades en línia que es portaran a terme al llarg d’aquest mes de febrer, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT).