BAF

Formació: accions formatives SMT - Maig 2024

Us recordem les accions formatives, que durant el mes de maig, realitzarà el Servei de Mercat de Treball (SMT) de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació.

dimarts
07
12:00h
Febrer 2023

Formació: Prospecció d'empreses enfocada a cadenes de valor de negoci i a la identificació de nous perfils professionals

El dia 7 de febrer s’inicia el curs ​Prospecció d'empreses enfocada a cadenes de valor de negoci i a la identificació de nous perfils professionals.

Podeu consultar tota la programació del Servei de Mercat de Treball a l’apartat Formació d'aquesta Comunitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició a: smt.formacio@diba.cat

Formació: Accions formatives SMT - Febrer 2023

Us recordem les accions formatives que durant el mes de febrer realitzarà el Servei de Mercat de Treball (SMT) de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació.

Formació: Places disponibles jornada "Mites i certeses de l’impacte de la robòtica en el mercat de treball" - Novembre 2021

Us recordem que tenim places disponibles per a la jornada Mites i certeses de l'impacte de la robòtica en el mercat de treball, en la qual reflexionarem al voltant de l'impacte de la robòtica en el mercat de treball i quines conseqüències podem esperar.

Formació: Darreres places disponibles cursos Servei Mercat de Treball - Octubre 2021

Encara queden places disponibles en les següents accions formatives que el Servei de Mercat de Treball (SMT) realitzarà durant el proper mes d'octubre, adreçades principalment al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) i la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals (OTL), en el marc del 

Formació: Darreres places disponibles cursos Servei Mercat de Treball - Setembre i Octubre 2021

Encara queden places disponibles en les següents accions formatives que el Servei de Mercat de Treball (SMT) realitzarà durant els propers mesos de setembre i octubre, adreçades principalment al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) i la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals (OTL), en el marc del 

Formació: Places disponibles taller "Com comunicar-se de forma efectiva amb els usuaris dels SLO"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia Com comunicar-se de forma efectiva amb els usuaris dels SLO

Aquest taller té com objectiu donar a conèixer l'ús que fan d'Internet les nostres persones usuàries i quines possibilitats ofereixen les noves formes de comunicació en línia.

Formació Servei de Teixit Productiu: Places disponibles curs "Com fomentar el networking al nostre territori"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia Com fomentar el networking al nostre territori. És un curs que proporciona coneixements i eines per fomentar el networking entre persones emprenedores i empreses del territori.

Formació: Places disponibles curs "Eines de treball col·laboratiu al núvol pel personal tècnic de la xarxa de Serveis Locals d'Ocupació"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia Eines de treball col·laboratiu al núvol pel personal tècnic de la xarxa de Serveis Locals d'Ocupació. És un curs eminentment pràctic que ofereix l'aprenentatge de creació d'activitats i documents col·laboratius al núvol.

Formació: Places disponibles curs "La protecció de dades personals dins l'àmbit dels dispositius locals d'intermediació laboral que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX)"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia La protecció de dades personals dins l'àmbit dels dispositius locals d'intermediació laboral (SLO/OTL) que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX). El curs vol donar a conèixer l'abast i el contingut de la vigent normativa de protecció de dades personals i la seva repercussió a l’àmbit dels dispositius locals d’intermediació laboral que utilitzen la PTX.