Formació: Places disponibles curs "La protecció de dades personals dins l'àmbit dels dispositius locals d'intermediació laboral que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX)"

Us informem que encara queden places disponibles al curs en línia La protecció de dades personals dins l'àmbit dels dispositius locals d'intermediació laboral (SLO/OTL) que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX). El curs vol donar a conèixer l'abast i el contingut de la vigent normativa de protecció de dades personals i la seva repercussió a l’àmbit dels dispositius locals d’intermediació laboral que utilitzen la PTX.

Es treballaran, entre d’altres, el tractament de dades en relació a les persones demandants i les empreses usuàries del servei, els documents i models de treball de la PTX, les mesures de seguretat establertes i les responsabilitats dels usuaris. 

Data: 18 i 25 de maig

Durada: 5 hores

Per a més informació, cliqueu aquí