Destacats

Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 11)

Aquí teniu les darreres novetats i actualitzacions que hem incorporat a l'espai COVID-19: situació sociolaboral: noves dades, noves mesures, ajuts i subvencions, nou butlletí, nous articles i documents. I si voleu consultar tota la informació que ja conté, hi podeu accedir també, tot clicant en el nom dels diferents apartats!                      &nbs

Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 10)

Aquí teniu les darreres novetats i actualitzacions que hem incorporat a l'espai COVID-19: situació sociolaboral: noves dades, noves mesures i nous articles i documents. I si voleu consultar tota la informació que ja conté, hi podeu accedir també, tot clicant en el nom dels diferents apartats!                               

Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 9)

Aquí teniu les darreres novetats i actualitzacions que hem incorporat a l'espai COVID-19: situació sociolaboral: noves dades, noves mesures, ajuts i subvencions, nous estudis i nova normativa. I si voleu consultar tota la informació que ja conté, hi podeu accedir també, tot clicant en el nom dels diferents apartats!                                             

Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 7)

Noves dades, noves mesures i nous articles incorporats als diferents apartats de l'espai COVID-19: situació sociolaboral. Esperem que us siguin d'utilitat i interés!                                                                                           

Novetats Espai "COVID-19: situació sociolaboral" (i 6)

Seguim compartint informació i recursos que esperem us siguin d'utilitat i interés!

Fons documental del Servei de Mercat de Treball. Novetats 1r trimestre 2019

Us presentem les novetats bibliogràfiques incorporades al Fons Documental del Servei de Mercat de Treball, un fons especialitzat en l'àmbit del mercat de treball i les polítiques d'ocupació. Com veureu, hi trobareu tant llibres com publicacions periòdiques, classificats segons l'àrea temàtica principal del seu contingut i, mitjançant l'enllaç "Accés al document", podreu accedir al web on es troba ubicat cadascun dels documents. 

dimecres
14
16:30h
Novembre 2018

6è Diàleg DDiPAS. Participació de les dones en les organitzacions: dificultats, reptes i propostes

Els Diàlegs DDiPAS són un cicle de converses amb el qual la xarxa vol reflexionar i posar en comú coneixements al voltant de la igualtat de gènere. El 6è Diàleg tractarà sobre la participació de les dones a les organitzacions.

La xarxa de DDiPAS té l'objectiu de potenciar la presència i la visibiltat de les dones en les organitzacions del tercer sector social i afavorir la seva presència als seus òrgans de direcció.

Recomanem: "'Zones vermelles'. Desigualtat social i espais en crisi a Barcelona i la seva àrea metropolitana"

Ruiz i Almar, Ernest. "'Zones vermelles'. Desigualtat social i espais en crisi a Barcelona i la seva àrea metropolitana", a Scripta Nova. Revista Electrónica de Geografía y Ciencias Sociales, Universitat de Barcelona, Vol. XXII, núm. 581, gener de 2018, pàgs. 1-33.

1
dimarts
20
17:30h
Novembre 2018

VI Congrés del Tercer Sector Social. Desigualtats socials, solucions locals

El VI Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà el 20, 21 i 22 de novembre de 2018 sota el lema 'Desigualtats socials, solucions locals’. Aquest Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

Fons documental del Servei de Mercat de Treball. Novetats 1r trimestre 2018

Us presentem les novetats bibliogràfiques incorporades al Fons Documental del Servei de Mercat de Treball, un fons especialitzat en l’àmbit del mercat de treball i les polítiques d'ocupació. Com veureu, hi trobareu tant llibres com publicacions periòdiques, classificats segons l’àrea temàtica principal del seu contingut i, mitjançant l'enllaç "Accés al document", podreu accedir al web on es troba ubicat cadascun dels documents.