Destacats

Recomanem: "Efectos del desempleo femenino de larga duración en la fecundidad de las parejas españolas, 2005-2019"

Grande, Rafael; del Rey, Alberto; Stanek, Mikolaj. "Efectos del desempleo femenino de larga duración en la fecundidad de las parejas españolas, 2005-2019". Revista Internacional de Sociología. Vol. 80 Núm. 1 (2022).

1

Actualitat: Artés i Tordera reben els Indicadors Bàsics de Mercat de Treball

La Diputació de Barcelona ha lliurat als ajuntaments d’Artés i Tordera els seus “Indicadors Bàsics de Mercat de Treball”, que ofereixen als municipis una diagnosi bàsica del mercat de treball a escala local, un seguit de claus analítiques i algunes recomanacions sobre possibles vies d'actuació per orientar la presa de decisions i el disseny  de polítiques d'ocupació. 

Actualitat: 21 municipis reben Indicadors Bàsics de Mercat de Treball

El programa “Indicadors Bàsics de Mercat de Treball” ofereix als municipis una diagnosi bàsica del mercat de treball a escala local, un seguit de claus analítiques i algunes recomanacions sobre possibles vies d'actuació per orientar la presa de decisions i el disseny  de polítiques d'ocupació. 

Ara, 21 municipis de la demarcació han rebut aquest indicadors amb l’objectiu de contribuir a suplir les mancances detectades en el camp de la diagnosi del mercat de treball, sobretot als municipis que no disposen d'un equip  tècnic encarregat d'aquesta funció.

Recomanem: "Importancia desigual de la población extranjera en las provincias españolas: factores determinantes"

Martínez Alcalá, Concepción; Moral-Pajares, Encaranción. "Importancia desigual de la población extranjera en las provincias españolas: factores determinantes", a Revista de Estudios Regionales, Núm. 103, 2015, pp. 109-130.

1

Recomanem: "Las redes sociales y la participación en el mercado de trabajo. El caso de los inmigrantes argentinos en España"

Esteban, Fernando Osvaldo. "Las redes sociales y la participación en el mercado de trabajo. El caso de los inmigrantes argentinos en España (1976-2006)". Trabajo y Sociedad. Nº 25, Hivern 2015.

1

Recomanem: "A propósito de Piketty: Evolución de la desigualdad en España"

Luque, Víctor. "A propósito de Piketty: Evolución de la desigualdad en España". Papeles de Europa. Vol. 28, Núm. 1 (2015): 86–115.

1