Destacats

Recomanem: "Economía Social y Tercer Sector"

Gómez Álvarez, Juan Jesús. "Economía Social y Tercer Sector". REVESCO. Revista de Estudios Cooperativos. Vol. 141 (2022). Pàgs. 1-16

1

Fons documental del Servei de Mercat de Treball. Novetats 2n trimestre 2019

Us presentem les novetats bibliogràfiques incorporades al Fons Documental del Servei de Mercat de Treball, un fons especialitzat en l'àmbit del mercat de treball i les polítiques d'ocupació. Com veureu, hi trobareu tant llibres com publicacions periòdiques, classificats segons l'àrea temàtica principal del seu contingut i, mitjançant l'enllaç "Accés al document", podreu accedir al web on es troba ubicat cadascun dels documents. 

dissabte
27
10:00h
Octubre 2018

VII edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya #FESC2018

La Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC) arriba a la seva VII edició sota el lema «D'aquelles llambordes, aquestes alternatives», com a homenatge al 50è aniversari del Maig del 68, perquè molts dels somnis d'aquella revolució són avui dia projectes de l'economia social i solidària. El focus d'aquesta edició es dirigeix a les sobiranies, en plural, fent referència a la necessitat que la gestió dels recursos, les relacions i l'economia sigui accessible a totes les persones i col·lectius. 

dimarts
29
18:00h
mai 2018

Jornades el futur de l'ocupació i l'economia social

La Revista Alternativas Económicas amb la col·laboració de l'IGOP de la Universitat Autònoma de Barcelona i el suport de l'Ajuntament de Barcelona organitza un cicle de debats sota el títol El futur de l'ocupació i l'economia social amb l'objectiu d'analitzar el futur del treball en el nou context econòmic i davant alternatives com l'economia social i l'economia verda.

Estan previstos dos debats: 

Dia 29 de maig de 2018 de 18 a 20h.

Recomanem: "Economía social, jóvenes y empleo"

Díaz-Foncea, Millán; Marcuello, Carmen. "Economía social, jóvenes y empleo", a Cuadernos de Relaciones Laborales. Vol 34, Núm. 1 (2016). Pàgines 37-60

1