Actuacions presencials amb usuaris/àries i empreses

Bon dia, 

des del Consell Comarcal de l'Anoia volem fer una pregunta a la resta de serveis: 

Cada any organitzem un Speed Dating amb empreses de la comarca i usuaris/àries dels diferents serveis comarcals. És un espai on les empreses donen a conèixer el perfil professional que busquen i els usuaris/àries tenen l'experiència de ser entrevistats per empreses que ofereixen vacants. 

Enguany ens plantegem que el format Speed Dating presencial no és viable, i ens agradaria saber si algun altre servei té planificat organitzar alguna activitat semblant presencial i en quin format (taula rodona amb empreses, conferències, etc.). 

Moltes gràcies per avançat! 

Darrera resposta: Laura Segura Checa 09/11/2020 - 08:40
1
Grups de treball:
Servei de Mercat de Treball

2 comentaris

Torrents Bardou, Eva

Bon dia Laura, al Servei Local d'Ocupació de Mataró (SOM) de moment hem paralitzat els Speed Dating presencials, no ho veiem viable donada la situació actual. Continuem fent una activitat dins els "Anem per feina" que abans es feia presencial però ara serà a través de Zoom. Convidem a una empresa que explica la seva activitat, perfils ocupacionals, processos de selecció (com recluta, què valora dels cv, quines competències valora en una entrevista...) a les persones assistents (poden ser que estiguin interessades en treballar-hi o que vulguin saber d'aquest sector perquè ho valoren com a objectiu professional i volen conèixer més els perfils, condicions laborals...).

Et passo info de la propera que farem:

https://www.mataro.cat/ca/ocupacio/persones/orientacio/anem-per-feina/ag...

Hem fet sector sociosanitari, logística, comerç, hostaleria...

Segura Checa, Laura

Moltes gràcies, Eva! 

Molt interessant!