Grup d'incidència

dimecres
23
09:30h
Novembre 2022

Jornada commemorativa del XX aniversari de la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals de la Província de Barcelona

Treball i salut mental: 20 anys trencant est!gmes                                                                                                                              

Els propers 23 i 24 de novembre

dimarts
23
09:30h
Novembre 2021

JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL"

El proper 23 de novembre de 2021, l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme la JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL", amb l’objectiu de presentar el projecte en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

1
divendres
11
00:00h
Octubre 2019

Assistència tècnica especialitzada en l'àmbit de la salut mental i la inserció laboral als equips tècnics de la Xarxa OTL

Si cliqueu en aquest enllaç podeu trobar tota la informació relativa al Plecs per la contractació de l'Assistència tècnica especialitzada en l'àmbit de la salut mental i la inserció laboral als equips tècnics de la Xarxa OTL.

dimarts
16
09:30h
Juliol 2019
dimecres
13
10:00h
Març 2019

Fira d'ocupació di-Capacitat i Talent "Sí, i millor"

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) organitza la Fira d'ocupació "Sí, i millor".

dimecres
14
16:30h
Novembre 2018

6è Diàleg DDiPAS. Participació de les dones en les organitzacions: dificultats, reptes i propostes

Els Diàlegs DDiPAS són un cicle de converses amb el qual la xarxa vol reflexionar i posar en comú coneixements al voltant de la igualtat de gènere. El 6è Diàleg tractarà sobre la participació de les dones a les organitzacions.

La xarxa de DDiPAS té l'objectiu de potenciar la presència i la visibiltat de les dones en les organitzacions del tercer sector social i afavorir la seva presència als seus òrgans de direcció.

dilluns
17
18:00h
Setembre 2018

Xerrada sobre les oportunitats de formació professional dual a Alemanya amb Connectum - Badalona

La Formació Professional a Alemanya combina la formació en un centre educatiu i l'ensenyament pràctic en una empresa. Connectum col·labora amb diverses entitats educatives per fomentar la incorporació de joves espanyols en la FP dual en empreses situades a diverses zones d'Alemanya. En aquesta xerrada informativa s'explicaran les característiques del programa FP dual a Alemanya: requisits, condicions, selecció i places disponibles.

1
dimarts
20
17:30h
Novembre 2018

VI Congrés del Tercer Sector Social. Desigualtats socials, solucions locals

El VI Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà el 20, 21 i 22 de novembre de 2018 sota el lema 'Desigualtats socials, solucions locals’. Aquest Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

dimarts
17
09:30h
Abril 2018

JOBarcelona'18 - V Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació professional per a universitats i titulats júnior

Els dies 17 i 18 d'abril la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, col·labora amb el JOBarcelona per cinquè any consecutiu, tot oferint als joves universitaris i a les empreses assistents al congrés:

dilluns
12
09:00h
Març 2018

XXVII Jornada Europea al Parlament de Catalunya - Construint Europa: quina Europa volen els joves?

A la XXVII Jornada Europea al Parlament de Catalunya es parlarà sobre les oportunitats laborals que ofereix Europa per als joves. La Jornada comptarà amb diferents ponents que tractaran sobre els diferents temes, destacant el de Mobilitat Juvenil: una oportunitat per millorar les capacitats laborals

Més informació

1