JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL"

Públic al qual s'adreça: 
Empreses, agents, entitats, ciutadania i personal tècnic
dimarts
23
09:30h
Novembre 2021
Data de finalització: dimarts, 23/11/2021 - 12:00

El proper 23 de novembre de 2021, l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme la JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL", amb l’objectiu de presentar el projecte en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

El projecte "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL" s'orienta a acompanyar a la transformació digital de les empreses i la formació de les persones en tecnologies digitals necessàries per implementar processos de millora en el teixit empresarial de L'Hospitalet de Llobregat vinculat a la cadena de valor de la salut.

Ens plau convidar-vos a la jornada. L’assistència és gratuïta i cal inscripció prèvia a mgabarro@l-h.cat o al 934032061.

JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL"

Gornal Activa - C/Can Trias, 20, L’Hospitalet

9.30h    Coffee Break-Netwoking

10.00h  Benvingua Institucional a càrrec de l'Alcaldessa, Núria Marín i la Diputada Presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor

10.15h  Presentació tècnica del projecte TTT

10.30h  Masterclass a càrrec d'Eurecat: Nous reptes i noves oportunitats a la cadena de valor de la salut i empreses auxiliars

Podeu seguir l'esdeveniment i les actuacions del projecte a les xarxes socials desde #TTTNovaEconomiaLH