Actualitat: Més de 2.700 persones participen en l'edició 2020 del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació

Us presentem els resultats de l'edició 2020 del Recull d'activitats per als Serveis Locals d’Ocupació: persones i empreses. Tot i haver-se desenvolupat en el marc de la pandèmia del COVID-19, aquesta edició manté els bons resultats i la satisfacció envers el recurs.

Al llarg de l'any 2020, 57 ens locals han portat a terme 97 activitats (un 63% realitzades en format virtual, novetat derivada de l'excepcionalitat de la situació), de les quals s'han beneficiat 2.710 persones.

La valoració mitjana del recurs, tant per part dels ens locals com de les persones participants, se situa en 9 punts sobre 10.

Gràcies a totes per fer-ho possible!

Podeu accedir a l'informe complert també en aquest enllaç.