Actualitat: Prop de 3.000 persones participen en el Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació l'any 2019

Durant l'any 2019, 58 ens locals han portat a terme 279 activitats del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació: Persones i empreses, en les quals han participat 2.847 persones

Aquest recurs posa a disposició dels ens locals una oferta variada d'activitats pel desenvolupament professional i la recerca de feina de les persones demandants d'ocupació, així com per la millora de la gestió dels recursos humans de les empreses.

La valoració mitjana del recurs tant per part dels ens locals com de les persones participants ha estat de 9 punts sobre 10.                                                                                                                 

Accedir a la infografia