XGL

Actualitat: La Diputació de Barcelona aprova un Pla de Reactivació de l'Ocupació dotat de 12 milions d'euros

Amb l'objectiu de pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica i social provocada per la COVID-19 i la conseqüent aturada en l'economia i destrucció de l'ocupació, la Diputació de Barcelona ha aprovat avui el Pla de Reactivació de l'Ocupació, dotat de 12 milions d’euros per tal de promoure l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur.

Actualitat: La Diputació de Barcelona mobilitza 1.000 milions d’euros per a la reactivació econòmica i social dels municipis de la província

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i la vicepresidenta segona, Carmela Fortuny, han anunciat aquest dilluns que el govern provincial mobilitzarà a partir d'aquest mes de maig un total de 1.000 milions d’euros per a la reactivació social i econòmica de les comarques de Barcelona.

diumenge
31
00:00h
Març 2019

Catàleg de serveis 2018: Finalització termini justificació Fons de prestació i Ajuts econòmics

Us informem que el proper 31 de març és la data límit per justificar les actuacions vinculades als Fons de prestació i Ajuts econòmics del Catàleg de Serveis 2018.

Trobareu més informació així com la documentació per fer la justificació, en aquest enllaç al web d’economies locals de la Diputació de Barcelona.