Notícies

Butlletí Ocup@ció - 20/05/2024

Butlletí Ocup@ció - 14/05/2024

Novetat: Calendari d'activitats i nou apartat sobre el Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació (SLO): Persones i empreses

Us adjuntem el calendari de les activitats que tant properament com al llarg de l'any es duran a terme en el marc del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupació (SLO): Persones i empreses. 

A més, hem incorporat un nou apartat al menú lateral de la Comunitat Ocupació on podreu consultar aquesta informació de forma permanentment actualitzada. 

Butlletí Ocup@ció - 06/05/2024

Actualitat: La Diputació de Barcelona concedeix els ajuts econòmics en règim de concurrència competitiva de la Convocatòria del Catàleg de serveis 2024

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, en sessió de 25 d'abril de 2024, ha aprovat la concessió d'ajuts econòmics en règim de concurrència competitiva de la convocatòria del Catàleg de serveis 2024 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2024 - 2027, per un import total de 71.21 M€ per al suport dels serveis i les activitats locals.   

Butlletí Ocup@ció - 29/04/2024

Novetats a l'Espai "Informes i Butlletins del mercat de treball"

Aquí teniu les darreres actualitzacions de l'espai Informes i Butlletins del mercat de treball, ubicat dins de l'apartat Xifres del menú lateral de la Comunitat, on sempre hi trobareu un recull actualitzat d'informes i butlletins sobre la situació i l'evolució del mercat de treball català i espanyol.

Actualitat: Obertes les inscripcions per a la 13a edició del programa "Accelera el creixement"

Us comuniquem que hem començat la difusió de la 13a edició del Programa Accelera el Creixement, en la que properament realitzarem sessions informatives online per empreses. De nou en aquesta edició, realitzarem quatre sessions en diferents horaris, vist l'impacte: en l'edició anterior 1 de cada 3 empreses assistents a les sessions informatives van presentar la seva candidatura.

Butlletí Ocup@ció - 22/04/2024

Butlletí Ocup@ció - 15/04/2024