Novetats a l'Espai "Informes i Butlletins del mercat treball"

Aquí teniu les darreres actualitzacions de l'espai Informes i Butlletins del mercat de treball, ubicat dins de l'apartat Xifres del menú lateral de la Comunitat, on sempre hi trobareu un recull actualitzat d'informes i butlletins sobre la situació i l'evolució del mercat de treball català i espanyol.

 
Informes
                                                                                                                                                                                                                                                

Departament de Vicepresidència, i d’Economia i Hisenda

Informe trimestral d'anàlisi de la situació del mercat de treball català

Nota de conjuntura econòmica. Capítol 5: El mercat de treball (Juliol 2023)                                                                                                                                   

Observatori del Treball i Model Productiu (Generalitat de Catalunya)​

El mercat de treball del sector turístic. 2n trimestre 2023                                                                                                                  

Butlletins
                                                                                                                                                                                                                          

Observatori de les Ocupacions

Butlletí Trimestral del Mercat de Treball (2n timestre 2023)                                                                                                                                                             

Observatori del Treball i Model Productiu (Generalitat de Catalunya)

Butlletí de conjuntura laboral i sectors productius (2n trimestre 2023)

Butlletí de fluxos del mercat de treball a Catalunya (2n trimestre 2023)

Butlletí sobre la caracterització de les entrades a l'ocupació (2n trimestre 2023)