La Plataforma Telemàtica Xaloc opta als premis “NovaGob Excelencia 2024”

Des del Servei de Mercat de Treball s’ha presentat la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX) com a candidata als premis NovaGob Excelencia 2024 a la categoria de transformació digital. La PTX ha estat reconeguda com una de les candidatures per la seva innovació i eficiència en la gestió de les polítiques de mercat de treball a la província de Barcelona com a sistema integral d’informació i gestió que està a disposició dels serveis locals d’ocupació de la Xarxa XALOC, destacant la seva importància en la millora dels serveis públics.

El següent pas per seguir posant en valor la PTX és aconseguir el vostre suport perquè la Plataforma assoleixi el següent nivell en aquests premis.

Fins aquest divendres 7 de juny a les 12 hores es poden votar obertament les candidatures a través del següent formulari en línia.

En aquesta primera fase poden votar totes aquelles persones que treballin a l’administració pública o bé siguin especialistes en l’administració pública de l’àmbit acadèmic o privat.

El vostre vot és essencial per visibilitzar l’esforç i la dedicació que des de tots els serveis públics locals d’ocupació poseu per millorar l’ocupabilitat de les persones, dinamitzar el mercat de treball i afavorir el desenvolupament econòmic dels territoris mitjançant la innovació tecnològica.

Us animem a participar, a votar, i a fer difusió de la iniciativa per aconseguir aquest reconeixement per a la PTX. Els vostres vots ajudaran a marcar la diferència i a tirar endavant el projecte!

Moltes gràcies pel vostre suport!

1 comentari

Cuní Jutglar, Gerard

Fet!