Joves

dimarts
23
09:30h
Novembre 2021

JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL"

El proper 23 de novembre de 2021, l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme la JORNADA INAUGURAL "NOVA ECONOMIA A L'H: APROPANT EMPRESES I PERSONES A L'ERA DIGITAL", amb l’objectiu de presentar el projecte en el marc del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona.

1
dimarts
16
09:30h
Juliol 2019
dilluns
17
18:00h
Setembre 2018

Xerrada sobre les oportunitats de formació professional dual a Alemanya amb Connectum - Badalona

La Formació Professional a Alemanya combina la formació en un centre educatiu i l'ensenyament pràctic en una empresa. Connectum col·labora amb diverses entitats educatives per fomentar la incorporació de joves espanyols en la FP dual en empreses situades a diverses zones d'Alemanya. En aquesta xerrada informativa s'explicaran les característiques del programa FP dual a Alemanya: requisits, condicions, selecció i places disponibles.

1
dimarts
17
09:30h
Abril 2018

JOBarcelona'18 - V Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació professional per a universitats i titulats júnior

Els dies 17 i 18 d'abril la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, col·labora amb el JOBarcelona per cinquè any consecutiu, tot oferint als joves universitaris i a les empreses assistents al congrés:

dilluns
12
09:00h
Març 2018

XXVII Jornada Europea al Parlament de Catalunya - Construint Europa: quina Europa volen els joves?

A la XXVII Jornada Europea al Parlament de Catalunya es parlarà sobre les oportunitats laborals que ofereix Europa per als joves. La Jornada comptarà amb diferents ponents que tractaran sobre els diferents temes, destacant el de Mobilitat Juvenil: una oportunitat per millorar les capacitats laborals

Més informació

1
dimecres
11
10:00h
Abril 2018

XIII Fira d'Empreses UB

La Fira d’Empreses de les facultats de Física i de Química, amb la participació de les facultats de Matemàtiques i Informàtica, Ciències de la Terra i Biologia, és una oportunitat perquè els estudiants contactin amb empreses d’activitats relacionades amb els estudis que estan cursant.

Més informació

dimecres
14
09:30h
Març 2018

Saló de l'Ensenyament. Setmana de la formació i treball

La 29a edició de la Setmana de la formació i treball presentarà un ampli nombre d'accions orientadores acadèmiques i professionals per a estudiants i professors.

Aquesta edició consta de cinc esdeveniments:

- El Saló de l'Ensenyament, que ofereix informació sobre els estudis i sortides professionals per als estudiants d'ESO.

dimecres
07
10:00h
Febrer 2018

13a. edició UPFeina: 7 de febrer de 2018

Des de la primera edició a l’any 2005 UPFeina esdevé un espai d'intercanvi de coneixement directe i personal entre el món acadèmic i el professional, actuant com a mitjà de promoció de les entitats participants, a la vegada que facilita la inserció laboral dels estudiants i els graduats de la UPF.

Més informació

dimecres
15
09:30h
Març 2017

JOBarcelona'17 - IV Congrès Internacional d'Ocupació per universitaris i joves titulats

Els dies 15 i 16 de març la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, col·labora amb el JOBarcelona per quart any consecutiu, tot oferint als joves universitaris i a les empreses assistents al congrés: