Actualitat: Artés i Tordera reben els Indicadors Bàsics de Mercat de Treball

La Diputació de Barcelona ha lliurat als ajuntaments d’Artés i Tordera els seus “Indicadors Bàsics de Mercat de Treball”, que ofereixen als municipis una diagnosi bàsica del mercat de treball a escala local, un seguit de claus analítiques i algunes recomanacions sobre possibles vies d'actuació per orientar la presa de decisions i el disseny  de polítiques d'ocupació. 

Amb aquests dos municipis, 23 municipis de la demarcació han rebut aquest indicadors amb l’objectiu de contribuir a suplir les mancances detectades en el camp de la diagnosi del mercat de treball, sobretot als municipis que no disposen d'un equip  tècnic encarregat d'aquesta funció.

Així, a més d’Artés i Tordera, els municipis que compten amb aquest indicadors són: Arenys de Munt, Avinyó, Cabrera de Mar, Canyelles, Cervelló, Les Franqueses del Vallès, Llinars del Vallès, Manlleu, Masquefa, Polinyà, Puig-reig, La Roca del Vallès, Sant Cebrià de Vallalta, San Esteve Sesrovires, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan Vilatorrada, Sant Llorenç Savall, Sant Vicenç de Castellet, Subirats, Vacarisses i la comunitat de Municipis del Voltraganès.

El format del recurs és una aplicació web que presenta l'anàlisi de la situació del mercat de treball municipal a partir d'indicadors anuals organitzats en tres blocs temàtics: territori i població, economia i activitat i atur.

Enllaç a la nota de premsa al web de la Diputació de Barcelona: http://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/artes-i-tordera-reben-indicadors-basics-de-mercat-de-treball

Notícies relacionades:

Informació sobre el projecte: https://www.diba.cat/web/economieslocals/indicadors-basics-mercat-de-treball