Professió o ocupació

5è Aniversari de l'Oficina Tècnica Laboral de l'Ajuntament de Terrassa

L'OTL de Terrassa celebra el seu 5è aniversari i per aquest motiu des de Canal Terrassa van grabar un vídeo que volem compartir amb vosaltres.

Cicle de Webinars "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí"

Des del projecte Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat, us convidem al nou Webinar emmarcat dins del projecte "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí" del programa OIL (Ocupació a la Indústria Local).

TALENT HUMÀ I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Dia: dijous 25 de juny de 2020

Hora: de 16:30h. a 17:30h.

Cicle de Webinars "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí"

Des de la zona Delta del Baix Llobregat organitzem un cicle de webinars anomenat "INDÚSTRIA 4.0.: EL FUTUR JA ÉS AQUÍ", amb l'objectiu d'identificar els reptes empresarials que es presenten en la indústria i reflexionar sobre les seves possibilitats de millora. Les sessions tindran lloc cada dijous a les 16:30h. del 18 de juny al 9 de juliol.

L’H impulsa un curs de formació com a agents de serveis auxiliars de magatzem de mercaderia aèria

El Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir,, dilluns 7 de novembre, una sessió formativa adreçada a 15 persones en situació d’atur del municipi  per formar part d’un curs de formació com a agents de serveis auxiliars de magatzem de mercaderia aèria.

Nomativa - Nova llei reguladora del Sistema de Formació Professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral (Llei 30/2015, de 9 de setembre)

Aquesta llei suposa una reforma integral del sistema amb la finalitat d'assolir quatre objetius estratègics:

-  Garantir l'exercici del dret a la formació dels treballadors, ocupats i desocupats, especialment dels més vulnerables.

-  La contribució efectiva de la formació a la competitivitatde les empreses.

-  L'enfortiment de la negociació col·lectiva en l'adequació de l'oferta formativa als requeriments del sistema productiu.

-  L'eficiència i transparència en la gestió dels recursos públics.