L’H impulsa un curs de formació com a agents de serveis auxiliars de magatzem de mercaderia aèria

El Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir,, dilluns 7 de novembre, una sessió formativa adreçada a 15 persones en situació d’atur del municipi  per formar part d’un curs de formació com a agents de serveis auxiliars de magatzem de mercaderia aèria.

Aquesta acció, que impulsa l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament, forma part del programa complementari de foment de l’ocupació i suport a la integració  social de la Diputació de Barcelona, i  és una prova pilot amb col•laboració amb l’empresa WFS Servicios Aeroportuarios, per tal de millorar el coneixement de la feina a l’aeroport en temes de preparació càrregues i descàrregues de mercaderies, mesures de seguretat del magatzem i protocols de mercaderies perilloses, abans de la contractació.

El curs consta de 20 hores de formació i els participants que hagin aconseguit arribar del curs amb èxit formaran part d’una base de dades de l’empresa que serà prioritària a l’hora de contractar nous treballadors i treballadores. 

Aquesta acció formativa es proposa com un complement al projecte que impulsa l’Ajuntament per a la integració de L’Hospitalet i l’aeroport com a motor d’ocupació, on es pretén crear un espai de reflexió conjunta entre el sector públic i privat  per al desenvolupament  econòmic i ocupacional  per la zona aeroportuària de Barcelona.