Cicle de Webinars "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí"

Des de la zona Delta del Baix Llobregat organitzem un cicle de webinars anomenat "INDÚSTRIA 4.0.: EL FUTUR JA ÉS AQUÍ", amb l'objectiu d'identificar els reptes empresarials que es presenten en la indústria i reflexionar sobre les seves possibilitats de millora. Les sessions tindran lloc cada dijous a les 16:30h. del 18 de juny al 9 de juliol.

El cicle de webinars es contextualitza en el projecte Distribució i logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat, coexecutat pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Aquest projecte està emmarcat al programa Ocupació a la Indústria Local de la Diputació de Barcelona, que promou la implementació de tecnologies pròpies de la indústria 4.0. 

El cicle comptarà amb 3 ponències de persones expertes i finalitzarà amb una quarta sessió en la que es durà a terme una taula rodona entre les persones ponents i una persona moderadora. En aquesta taula es podran resoldre els dubtes que poden anar sorgint al llarg de les sessions de ponències.

Estrenem el primer webinar del nostre cicle el proper dijous 18 de juny a les 16:30h.

"Transformació digital a les organitzacions: implicació, nous reptes i noves oportunitats"

La ponència estarà a càrrec de la Sra. Francesca Torrell, experta en Indústria 4.0 i professora de la UPC- departament d'Organització d'Empreses del Campus del Baix Llobregat i consultora acreditada d'ACCIÓ en estratègia, operacions d'innovació, RIS3CAT i Indústria 4.0.

Cal INSCRIPCIÓ prèvia