Cicle de Webinars "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí"

Des del projecte Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat, us convidem al nou Webinar emmarcat dins del projecte "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí" del programa OIL (Ocupació a la Indústria Local).

TALENT HUMÀ I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Dia: dijous 25 de juny de 2020

Hora: de 16:30h. a 17:30h.

En aquest segon webinar cercarem com generar nous models de treball i d’equip, com ens ajuda la tecnologia i comprendre la importància d’implantar una estratègia de gestió de talent coherent amb els objectius i reptes empresarials.

Donarem resposta a:

-Quines estratègies ens permetran incorporar talent a les nostres organitzacions?

-Com podem guanyar talent a través de l’equitat?

-Quines sinergies es poden donar en base a la motivació personals?

-Com es valora el triangle dona, ciència i tecnologia?

Ponent:

Núria Salán. Doctora en Ciència dels materials i Enginyeria metal·lúrgica, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i actual presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia (SCT), la filial tècnica de l'Institut d'Estudis Catalans.

Inscripció al Webinar "Talent humà i transformació digital"

Registrar-se a través d'aquest link: https://eseu.gavaciutat.cat/icp/