Jornada Treball i Salut Mental: Trencant l'est!gma

dimecres
18
09:00h
Març 2015

La Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic organitza, a través del Servei de Mercat de Treball, la Jornada "Treball i salut mental: Trencant l'est!gma" ,Tretze anys de la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals (OTL). La Xarxa, formada actualment per 16 dispositius que abasten el 90% del territori provincial neix l'any 2002. La seva finalitat és contribuir a l'accés i permanència en el mercat de treball de les persones amb trastorns de salut mental.

Coincidint amb el tretzè aniversari de la Xarxa, es realitza aquesta jornada en què, a banda de reflexionar en torn l'estigma que existeix al voltant de la malaltia mental en el món del treball, i més especialment en temps de crisi, s'efectuarà un acte de reconeixement a les OTL per la feina desenvolupada al llarg d'aquests anys.

Durant la jornada hi haurà dues ponències, una sobre l'impacte de la crisi en la salut mental i una altra que tractarà aspectes sobre la igualtat del col·lectiu de persones amb malaltia mental. També està prevista una taula rodona d'experiències. La benvinguda i la cloenda de l'acte serà a càrrec del President de la Diputació de Barcelona, Sr. Salvador Esteve.

Data: 18 de març de 2015

Hora: de 9h a 13.30h

Lloc: Born Centre Cultural - Sala Moragues

Organitza: Servei de Mercat de Treball - Diputació de Barcelona

Consultar programa