ANEM PER FEINA: catàleg d'activitats grupals en línia

ANEM PER FEINA són un ampli catàleg d’activitats grupals, amb planificacions mensuals que ofereix el Servei d'Ocupació de Mataró.

La finalitat d’aquestes càpsules és oferir recursos a les persones que estan en recerca activa de feina o en un procés d'orientació professional. Els principals àmbits que es treballen són:

Desenvolupament de competències transversals
Recerca de feina (eines, metodologia, planificació, etc.)
Entorn productiu (xerrades d’Empreses de Treball Temporal (ETT), empreses de diferents sectors productius, consultores de selecció...)
Com optimitzar l’ús Xarxes Socials en la recerca activa de feina
Gestió emocional durant la recerca de feina
.......

Les sessions estan dinamitzades per empreses externes i pel propi personal tècnic del Servei d’Ocupació de Mataró.

Fa més de 6 anys que el Servei d’Ocupació de Mataró organitza aquestes activitats, fins ara de manera presencial a les nostres instal·lacions amb molt èxit. Al llarg de l'any, habitualment es porten a terme al voltant de 100 càpsules.

Degut a la situació sobrevinguda que em patit aquests mesos, ens hem reinventat i, després d’una pausa que ens ha servit de reflexió, tornem a encetar aquestes activitats en format on-line. Precisament el fet que haguem de proposar en aquests moments activitats únicament en format on-line ho veiem com una oportunitat per poder arribar a més persones i per aprofitar  la comoditat que aquest entorn virtual ens ofereix per seguir aquestes propostes des de casa.  És un projecte ambiciós, que estem segurs que arriba per quedar-se.

Les sessions estan obertes a persones usuàries o no del nostre servei. Per aquest motiu, us animem a difondre les activitats entre els vostres usuaris i a descobrir tot el que us oferim, estem segurs que no us deixarà indiferents!

A continuació trobareu l'oferta d'activitats per al mes de juliol. https://www.mataro.cat/ca/ocupacio/persones/orientacio/anem-per-feina

Les inscripcions es poden fer a través del formulari web que trobareu dins de cada activitat

Esperem que siguin del vostre interès! 

Salutacions,

Servei d'Ocupació de Mataró