Sector o branca d'activitat

L'agenda de Transformació Digital d'Osona

L’Agenda de Transformació Digital és un programa obert de conferències que es va construint per donar l’oportunitat d’incorporar noves temàtiques en funció de l’evolució de l’actualitat.

L’organització conjunta de l’Agenda per la Transformació Digital d’Osona per part de Creacció, Cambra d’Osona i CEDO, és un pas més en la consolidació de la col·laboració entre els agents del territori.

Conferències:

Ajuts Doctorats Industrials: projectes de recerca col·laborativa empresarial i acadèmica

El 15 de desembre tanca la última convocatòria d'ajuts Doctorats Industrials de l'any 2020.

Aquesta convocatòria és una oportunitat per captar i formar talent amb metodologia científica i que fomenta la col.laboració entre entorns acadèmics i qualsevol tipus d'empresa, també administracions públiques.

El finançament és pel conjunt dels 3 anys de durada del projecte, cofinança la retribució de la persona per part de l'empresa, al grup de recerca i la formació del doctorat.

1

Cicle de Webinars "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí"

Des del projecte Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat, us convidem al nou Webinar emmarcat dins del projecte "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí" del programa OIL (Ocupació a la Indústria Local).

TALENT HUMÀ I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Dia: dijous 25 de juny de 2020

Hora: de 16:30h. a 17:30h.

Cicle de Webinars "Indústria 4.0.: El futur ja és aquí"

Des de la zona Delta del Baix Llobregat organitzem un cicle de webinars anomenat "INDÚSTRIA 4.0.: EL FUTUR JA ÉS AQUÍ", amb l'objectiu d'identificar els reptes empresarials que es presenten en la indústria i reflexionar sobre les seves possibilitats de millora. Les sessions tindran lloc cada dijous a les 16:30h. del 18 de juny al 9 de juliol.

L’H impulsa un curs de formació com a agents de serveis auxiliars de magatzem de mercaderia aèria

El Gornal Activa de L’Hospitalet va acollir ahir,, dilluns 7 de novembre, una sessió formativa adreçada a 15 persones en situació d’atur del municipi  per formar part d’un curs de formació com a agents de serveis auxiliars de magatzem de mercaderia aèria.

Actualitat: Aprovació de la convocatòria 2016-2017 de subvencions per Promoure l’Ocupació a la Indústria Local

Us informen que la Diputació de Barcelona obre el termini de presentació de sol·licituds de subvencions en règim de concurrència competitiva de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local per Promoure l’Ocupació a la Indústria Local.

L’objectiu de la convocatòria és finançar projectes locals de millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral de persones que tenen especials dificultats per accedir al mercat de treball, en sectors d’activitat econòmica industrial fortament consolidats al territori i/o amb perspectives de creixement.

4

Recomanem: "La atención a las personas en situación de dependencia como yacimiento de empleo en tiempos de crisis"

Camacho Ballesta, José Antonio; Ruiz Peñalver, Soraya María; Minguela Recover, María de los Ángeles. "La atención a las personas en situación de dependencia como yacimiento de empleo en tiempos de crisis: el caso español". Cuadernos de Relaciones Laborales Vol. 33, Núm. 1 (2015) 169-188. 

1

Recomanem: "La sobrecualificación en el sector turístico: el caso español (1987-2011)"

Marrero Rodríguez, J. Rosa. "La sobrecualificación en el sector turístico: el caso español (1987-2011)". Cuadernos de Relaciones Laborales, Vol. 33, Núm. 1 (2015) 149-168. 

1