Joves

Novetats a l'Espai Informes i Butlletins del mercat treball

Aquí teniu les darreres actualitzacions a l'espai Informes i Butlletins del mercat de treball, un subapartat dins de l'apartat Xifres situat al menú lateral de la Comunitat Ocupació, on sempre hi trobareu un recull actualitzat d'informes i butlletins sobre la situació i l'evolució del mercat de treball català i espanyol.

Formació: Pregrau Dual "Especialista en sistemes d'informació a les administracions locals"

La UAB i la Diputació de Barcelona ofereixen una oferta formativa professionalitzadora: un Pregrau d'Especialista en sistemes d'informació a les administracions locals, de caràcter dual. Es tracta d'una titulació universitària de només un any, que ofereix una beca mensual, i que combina l'ensenyament amb pràctiques en ajuntaments, consells comarc

1

Formació: La UAB i la Diputació de Barcelona posen en marxa el primer Pregrau Dual

Vols ser especialista en sistemes d'informació a les administracions locals? La UAB i la Diputació de Barcelona ofereixen beques per cursar aquest pregrau professionalitzador amb titulació universitària. Es busquen joves que tinguin el batxillerat (amb PAU), o amb un CFGS o que siguin graduats, per cursar aquest pregrau.

Recomanem: "Autoempleo (y emprendimiento) juvenil: ¿ahuyentar a los jóvenes de los derechos y garantías laborales?"

Suárez Corujo, Borja. "Autoempleo (y emprendimiento) juvenil: ¿ahuyentar a los jóvenes de los derechos y garantías laborales?", a Cuadernos de Relaciones Laborales, vol. 35, núm. 1, 2017, pàgs. 151-164.

1

JOBarcelona'17 - IV Congrès Internacional d'Ocupació per universitaris i joves titulats

Us recordem que els dies 15 i 16 de març la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, participarà a la IV Edició del JoBarcelona'17, Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació professional per universitaris i joves titulats.

La Diputació de Barcelona organitza quatre tallers gratuïts de desenvolupament professional.

Us adjuntem flyer amb el calendari dels tallers per tal que podeu fer difusió a les persones usuàries dels SLO que considereu els hi pugui ser d'interès.

1

Recomanem: "Economía social, jóvenes y empleo"

Díaz-Foncea, Millán; Marcuello, Carmen. "Economía social, jóvenes y empleo", a Cuadernos de Relaciones Laborales. Vol 34, Núm. 1 (2016). Pàgines 37-60

1

Recomanem: "Crisis del empleo y polarización de las trayectorias laborales. El caso de los adultos jóvenes en Cataluña"

Verd, Joan Miquel; López-Andreu, Martí. "Crisis del empleo y polarización de las trayectorias laborales. El caso de los adultos jóvenes en Cataluña", a Papers. Revista de Sociologia, Vol. 101, Núm. 1 (2016). 

1

Recomanem: "L'aplicació de la garantia juvenil a Catalunya"

Pardell Veà, Agnès; Cabasés Piqué, M. Àngels. "L'aplicació de la garantia juvenil a Catalunya". Revista d'Estudis Autonòmics i Federals. Núm. 22, octubre 2015, p. 264-311

1