Actualitat: Saló de l'Ocupació i BIZBarcelona 2021 (edició presencial)

dimarts
09
09:30h
Novembre 2021
Data de finalització: dijous, 11/11/2021 - 14:30

Els propers 9, 10 i 11 de novembre tindrà lloc una nova edició del Saló de l'Ocupació i del BIZBarcelona al Recinte Montjuïc de Barcelona, per poder trobar solucions per a empreses i persones emprenedores així com impulsar el talent local i l'ocupació. Per segona vegada, tots dos salons compartiran espai i dates, en una edició que tindrà com a eix transversal la innovació com a motor de la reactivació econòmica després de la pandèmia de la COVID-19. 

La Diputació de Barcelona continua com a entitat promotora de l'esdeveniment, i per segon any consecutiu serà present al Saló de l'Ocupació amb les següents activitats: 

  • Estand dels Serveis Locals d'Ocupació (SLO). Per difondre totes les accions que realitzen els Serveis Locals d'Ocupació (SLO) de la província, el web d'ofertes de la XALOC i donar a conèixer tota l'oferta pública present al Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO).
  • Challenge Indústria. Saps quines són les professions amb més sortida?Presentació del Challenge Indústria, un recurs format per 12 vídeos que promouen la descoberta dels oficis industrials. L'objectiu és mostrar la indústria com una opció laboral atractiva, especialment entre les persones més joves. Als vídeos, un o una instagramer popular per al públic jove coneix un ofici i l'exerceix en un entorn industrial real, a partir d'un repte proposat per un altre instagramer. 

         Dimarts 9 de novembre a les 13h a l'Espai (re)Descobreix

  • Xaloc, molt més que una web d'ofertes.Conferència sobre el portal d'ofertes de treball de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC), que gestiona diàriament més de 1.000 ofertes. Ajuda a trobar feina a més de 35.000 persones i té més de 15 milions de visites anuals. També t'informarem sobre els Serveis Locals d'Ocupació, que ofereixen els seus serveis de manera gratuïta i universal a les persones i empreses de la demarcació de Barcelona.

         Dimarts 9 de novembre a les 16h a l'Espai Prepara't

  • +DONA+TALENT+FUTUR. Ets dona i busques idees per començar o reorientar la teva trajectòria laboral? Et mostrem l'experiència d'empresàries i treballadores del sector del metall en aquesta conferència inspiradora. A càrrec de l'entitat IndústriaMESdona, es focalitzarà en la indústria de taller i permetrà visibilitzar experiències de dones que han escollit formar-se i treballar en el sector del metall, amb l'objectiu de ser referents per a joves i dones a la cerca del seu lloc en el món laboral.

         Dimecres 10 de novembre a les 11h a la Sala Talent

Us podeu inscriure gratuïtament en aquest enllaç.                                                                                                                                    

Us hi esperem!