Saló de l'Ocupació i BIZBarcelona 2022

dimecres
09
09:30h
Novembre 2022

Els propers 9 i 10 de novembre tindrà lloc el BIZBarcelona i el Saló de l'Ocupació a la Fira de Barcelona Montjuïc, on es trobaran totes les solucions per a empreses i persones emprenedores, així com recursos i activitats per a persones que estan buscant feina o volen millorar la seva situació professional. Per tercera vegada, tots dos esdeveniments compartiran l'àrea Talent on s'organitzaran activitats per conèixer la transformació del mercat de treball actual, quins perfils necessiten actualment les empreses, els sectors amb més potencial de creació d'ocupació o eines per desenvolupar habilitats.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, continua com a entitat promotora del BIZBarcelona i participa en el Saló de l'Ocupació amb un doble objectiu: ampliar l'abast territorial de la iniciativa i difondre l'activitat que realitzen els centres locals de serveis a les empreses i els serveis locals d'ocupació de tota la demarcació.

Entre les diferents activitats previstes, la Diputació de Barcelona organitza les següents:

  • Estand dels Serveis Locals d'Ocupació (SLO) - XALOC

Espai per difondre entre les persones que estan buscant feina i les que volen millorar la seva situació professional les activitats i serveis que ofereixen els SLO de la província i la web d'ofertes de la XALOC.

  • Realització de les següents xerrades els dos dies (a l'estand dels Centres Locals de Serveis a les Empreses - CLSE):

10:30 h. i 12:15 h. Xaloc, molt més que una web d'ofertes.

17 h. Xaloc, molt més que una web d'ofertes (només el dimecres 9).

  • #ChallengeFutur: quines feines està canviant la tecnologia

El #ChallengeFutur és un projecte basat en diverses peces audiovisuals presentades per influencers. El seu objectiu és donar visibilitat, entre les persones joves, als nous perfils professionals i a d'altres ja existents que s'han transformat a causa de la tecnologia, especialment de la digitalització. Aquests esdevenen una opció laboral atractiva que pot estar vinculada a diferents activitats econòmiques. En aquesta sessió es presenten els vídeos del #ChallengeFutur i es convida un influencer i un empresari per parlar del seu repte professional. 

Dijous 10 de novembre a les 10 h. al Pavelló 1, Sala Descobreix

Us podeu inscriure gratuïtament en aquest enllaç. En el moment de registrar-se cal fer servir el següent codi: AVJJ1K7                                                                                                                               

Us hi esperem!