Formació: Programa de transformació digital per a persones aturades (100% subvencionat pels fons Next Generation EOI)

Les formacions de l'Escola d'Organització Industrial (EOI) tenen un contingut dissenyat amb metodologies pràctiques i interactives mitjançant les quals s'ajuda a desenvolupar el pensament crític i a enfortir les capacitats d'anàlisi i de resolució de problemes.

Els cursos, impartits per EAE Business School, comencen la tercera setmana de cada mes i es poden crear grups a partir de vuit alumnes, amb les hores presencials adaptades als seus propis territoris.

El programa destinat a les persones en situació d'atur les ajuda a identificar fortaleses i àrees de millora personals, ofereix assessorament per definir l'estratègia professional i els plans d'acció, per desenvolupar projectes i crear una marca personal, i dona suport a la recerca de feina.

A més, si la persona és de les 15.000 primeres que obtenen la certificació Agent del Canvi, tindrà més opcions d'aconseguir feina, ja que les pimes que vulguin incorporar-les per impulsar la seva transformació digital podran gaudir de fins a 20.000 € per a la seva contractació indefinida a temps complet. 

Més informació