Actualitat: Aprovació del Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social

Us informen que la Diputació de Barcelona ha aprovat, per acord de Junta de Govern de 10 de març de 2016, el Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social que inclou dues línies de suport una de les quals, la Línia 1, correspon al suport integral al foment de l’ocupació.

Aquesta línia 1 té per objectiu oferir oportunitats laborals a les persones que es troben en situació d’atur a través d’accions de creació directa d’ocupació, tant en l’àmbit públic com privat, i d’accions de formació i capacitació professional.

En concret, la línia 1 de suport integral al foment de l’ocupació s’articula a través de tres modalitats de suport:

  1. Suport als Plans locals d’ocupació
  2. Suport a la formació
  3. Ajuts a la contractació laboral

La Diputació de Barcelona ha atorgat, per procediment de concessió directa mitjançant fons de prestació, a cada entitat local beneficiària un ajut econòmic corresponent a la totalitat del programa. L’entitat local ha de decidir, amb plena autonomia i en funció de les seves necessitats i característiques territorials, la distribució de l’import entre les dues línies i comunicar-ho a la Diputació en l’acte d’acceptació. El termini d’acceptació finalitza el 29 d’abril de 2016.

Per a una informació més detallada podeu consultar el document adjunt amb les orientacions a tenir en compte per a l’execució d’aquests ajuts.

Així mateix, la distribució dels ajuts atorgats la podeu consultar en aquest pdf.

Per a qualsevol aclariment restem a la vostra disposició i podeu contactar amb la Míriam Muñoz al telèfon 934022222 (extensió 61129) o a través de correu electrònic (munozcmrm@diba.cat).

4 comentaris

Puig i Mollet, Mar

On puc trobar la descripció de la línea 2 ?

Moltes gràcies

Murillo Guinart, Gisela

Bon dia,

Pots trobar més informació sobre el Programa en aquest enllaç: http://www.diba.cat/web/concerta/destacats

A banda, t'adjunto el contacte de les persones de referència de la línia 2 de la Gerència de Serveis de Benestar Social:

  • Per a consultes tècniques:  

Ariadna Cardelús   934 022 222 Ext. 352446

ocupacio.social@diba.cat

  • Per a consultes administratives i de justificacions:

Anna Marés   934 022 152

maresga@diba.cat

Salut,

Gisela

Puig i Mollet, Mar

Moltes Gràcies Gisela!!!!!!!!!!!!

Membre inactiu

Gràcies Gisela