Èxit d'assistència al JOBarcelona 2022

El passat dia 31 de maig es va celebrar el Xè Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional, JOBarcelona 2022. Al llarg de tot el dia, a l'estand del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona, es va donar informació sobre els productes i serveis que ofereix la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (Xarxa Xaloc) en l’àmbit de la intermediació i l'orientació laboral.

Així mateix, s’hi van programar 10 activitats de petit format, que van tenir una bona acollida per part del públic assistent al Congrés, amb gairebé 150 persones participants: cinc activitats del Recull per als Serveis Locals d'Ocupació (SLO): Persones i empreses, tres sobre la web d'ofertes de la Xarxa Xaloc, una sobre el programa TTT Indústria Més Dona, i una sobre el cercador d'informació oficial per l'accés a la funció pública (CIDO) .

D'altra banda, la Diputació de Barcelona també ha estat present a la final de la IT Júnior Hackató patrocinant un dels equips finalistes, integrat únicament per dones, volent així impulsar les referències femenines per les futures generacions en el sector de les noves tecnologies.

Un any més, volem agrair-vos tant a col·laboradors com a participants la vostra implicació i assistència.

A continuació, us deixem un recull d'imatges del que vam veure en l'estand de la Diputació de Barcelona.