Curs: Impacte de la COVID-19: Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis de l'alimentació
Atesa la situació d'emergència sanitària ocasionada pel COVID-19 i la conseqüent anul·lació de les accions formatives presencials, des del Servei de Mercat de Treball hem posat en marxa una nova programació d'accions formatives en línia, amb l'objectiu de seguir capacitant als equips tècnics dels SLO i les OTL, tenint en compte les noves necessitats i reptes que aquesta situació genera en l'àmbit del món local.
El curs ofereix, al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació, obtenir informació sobre l'impacte i els canvis provocats per la pandèmia en els diferents nivells de la cadena de valor de l'alimentació a curt i mig termini. Es tractaran: els nous reptes, la caiguda del consum, la baixada de preus, la consolidació del canal online, la desaparició de les xarxes comercials, les noves formes de treballar i els nous perfils necessaris.
Dates: 15 de juliol de 2020
Lloc: En línia
Organitza: Servei de Mercat de Treball
Imparteix: Lluis Ramis Pla
Preinscripció fins el dia 8 de juliol en aquest enllaç