Curs: Impacte de la COVID-19: Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis de l'alimentació

dimecres
15
10:00h
Juliol 2020
Data de finalització: dimecres, 15/07/2020 - 12:00

Atesa la situació d'emergència sanitària ocasionada pel COVID-19 i la conseqüent anul·lació de les accions formatives presencials, des del Servei de Mercat de Treball hem posat en marxa una nova programació d'accions formatives en línia, amb l'objectiu de seguir capacitant als equips tècnics dels SLO i les OTL, tenint en compte les noves necessitats i reptes que aquesta situació genera en l'àmbit del món local.

El curs ofereix, al personal tècnic de la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació, obtenir informació sobre l'impacte i els canvis provocats per la pandèmia en els diferents nivells de la cadena de valor de l'alimentació a curt i mig termini. Es tractaran: els nous reptes, la caiguda del consum, la baixada de preus, la consolidació del canal online, la desaparició de les xarxes comercials, les noves formes de treballar i els nous perfils necessaris. 

Dates: 15 de juliol de 2020

Lloc: En línia

Organitza: Servei de Mercat de Treball

Imparteix: Lluis Ramis Pla

Preinscripció fins el dia 8 de juliol en aquest enllaç