Invitació Jornada Ocupació a la Indústria Local

Ens plau convidar-vos a la Jornada Ocupació a la Indústria Local, que tindrà lloc el proper dimecres 22 de novembre de 09:00 a 14:00 hores.

L'any 2015, el Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona va posar en marxa aquest projecte amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral de les persones en situació d'atur, especialment els col·lectius més vulnerables, a la indústria manufacturera, concretament, a activitats industrials que s'ubiquessin en el si de sistemes productius locals.

Fins 2017 s'han desenvolupat 13 projectes a la demarcació de Barcelona, que han tingut impacte en el 81% del territori i en el 80% de la població. La intervenció pública local s'ha concentrat en 6 sectors: metall, tèxtil, químic, vitivinícola, alimentació i begudes, i logística.

Aquest acte té com objectiu:         

  • Posar en valor la feina realitzada per les entitats públiques locals en el desplegament del Projecte Ocupació a la indústria local en el seu territori.
  • Fer balanç dels resultats assolits.
  • Debatre en torn a la indústria 4.0 i el seu impacte en l'ocupació, el desenvolupament competencial i la retenció del talent i el paper de les dones en sectors industrials en que estan infrarepresentades.
  • Presentar la tercera convocatòria del projecte.

Lloc

Espai Francesca Bonnemaison "La Sala"
Carrer de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 Barcelona

Podeu descarregar-vos el programa i fer la vostra inscripció en el següent enllaç.