Actualitat: Presentació del Catàleg de Serveis 2021

El proper 28 de gener la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona aprovarà el Catàleg de Serveis 2021, mitjançant el qual els ens locals podeu accedir als diferents recursos de suport econòmic, tècnic i material que ofereix la corporació i, en particular, la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació.

Per aquest motiu organitzem unes sessions informatives en línia adreçades als ens locals el proper dimarts 2 de febrer, d'11 a 12:15 h., i el dimecres 3 de febrer amb l'objectiu fonamental de facilitar-vos la informació essencial sobre els recursos de la Gerència i aconseguir una millora de la qualitat tant dels projectes i serveis que presten els ens locals com del suport que obtenen per part de la Diputació de Barcelona.

La primera sessió del 2 de febrer, que es podrà seguir en aquest enllaçconsistirà en una explicació en plenari de les prioritats i dels aspectes generals a tenir presents pel que fa al suport de la Gerència als projectes i serveis dels ens locals, oferint una visió panoràmica suficient respecte els tipus de suport disponibles.

El 3 de febrer es realitzaran tres trobades consecutives on es podrà aprofundir amb els referents tècnics de cada Oficina/Servei en el coneixement de la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables amb el següent horari:

  • Servei de Mercat de Treball (de 9 a 10.30 h)
  • Servei de Teixit Productiu (d'11 a 12.30 h)
  • Oficina Tècnica d'Estratègies de Desenvolupament Econòmic (de 13 a 14.30 h)

Cada ens local pot assistir a la jornada amb els representants que considereu. Les sessions del 3 de febrer es realitzaran mitjançant la plataforma Zoom i es podran seguir en aquest enllaç (el mateix enllaç per a les tres sessions i no cal inscripció prèvia). 

Podeu descarregar-vos aquí el programa i us informem que totes les sessions quedaran enregistrades i seran accessibles al nostre espai web i canal de YouTube.

Us hi esperem!

2 comentaris

Vives Ballano, Mercè

Amb quin usuari i pasword s'ha d'accedir a l'enllaç de la presentació?

no em serveixen ni els de xaloc ni els de Gestforma

Gràcies

Murillo Guinart, Gisela

Bon dia, Mercè!

La sessió es podrà seguir en directe en aquest enllaç al web d'Economies locals.

Fins ara!