Actualitat: El programa Treball, Talent i Tecnologia, bona pràctica al IV Congrés de competències digitals

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), seleccionat com a bona pràctica al IV Congrés de competències digitals. El programa TTT és un dels cinc projectes seleccionats per a l'espai demostratiu i de pòsters del Congrés celebrat ahir dia 10 al Cibernàrium de Barcelona Activa. 

Es tracta d'un programa que dona suport al finançament de projectes que contribueixen a la inserció laboral de persones en llocs de treball que s'estan transformant tecnològicament d'acord amb les necessitats, reptes i oportunitats de les empreses d'una cadena de valor de negocis seleccionada.

La 2a edició del programa Treball, Talent i Tecnologia compta amb una dotació de 3 milions d'euros per finançar en un 75% programes d’entre 250.000 i 500.000 euros de pressupost, que seran seleccionats per concurrència competitiva. Hi poden optar projectes que en la primera edició del programa van identificar i treballar una cadena de valor de negocis i que no van poder finalitzar les seves actuacions i/o necessiten una actualització d'aquestes, i també nous projectes que volen impulsar la competitivitat de les empreses d'una cadena de valor de negocis present al seu territori i que no es va treballar en la primera edició del programa. En ambdós casos, les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de maig.