Reserva't el divendres 11/1/2019 per assistir a la Jornada de presentació del nou Catàleg de Serveis 2019

El divendres 11 de gener del 2019 es realitzarà la jornada informativa de presentació del nou Catàleg de Serveis 2019 de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, adreçada als ens locals. La jornada es farà en horari de 09:30 a 13:30 h., a les instal·lacions del Centre Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, nº7).

La sessió s'estructurarà en dues parts. La primera consistirà en una explicació dels aspectes generals dels diferents recursos de suport als projectes i serveis dels ens locals, oferint una visió panoràmica respecte els tipus de suport disponibles. 

A la segona part els tècnics de cada Oficina/Servei de la Gerència realitzaran tres tallers d'aprofundiment en la finalitat, requisits i criteris específics de cadascun dels recursos catalogables.