Formació: Obertura de preinscripcions Mercat de treball i ocupació (accions formatives octubre - novembre)

En el marc del Banc d'Accions Formatives 2019 de la Diputació de Barcelona, la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, mitjançant el Servei de Mercat de Treball, organitza en els mesos d'octubre i novembre diferents accions formatives:                                                                                                        

Accions formatives en preinscripció

Dates: 16, 23, 30 d'octubre i 4 de novembre

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

Dates: 17, 24, 30 d'octubre, 7 i 14 de novembre

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

Dates: 29 d'octubre, 5, 12, 19 i 26 de novembre

Preinscripció: clicant en aquest enllaç

Recordeu que encara queden places disponibles en el curs Introducció a l'anàlisi de dades del mercat de treball per als SLO i el curs Recursos per a la recerca de feina per internet: com fer-ne un ús més eficient?

Podeu accedir a la informació específica de cada curs i a la preinscripció.