Actualitat: No us perdeu els tallers que us oferim avui al JOBarcelona

Els tallers que us oferim avui en directe són d’accés per als usuaris via YouTube. Així podreu veure en directe les intervencions dels i les nostres conferenciants i fer-los preguntes al xat de YouTube.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

10 h a 10:45 h: La Intel·ligència Emocional t'obre les portes. Roser Sellés

Clicant en aquest enllaç

-

12 h a 12:45 h: Troba feina a l'Administració pública amb el Cercador d'ocupació pública del CIDO. Cristina Gascón

Clicant en aquest enllaç

-

16 h a 16:45 h: Xaloc: molt més que un web d'ofertes. Miquel Gutiérrez      

Clicant en aquest enllaç                                                                                                                                                                                                                   

Us animem a participar-hi!