Actualitat: Posem en marxa el nou Catàleg de serveis 2021-2023

Us informem que la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, en sessió del 28 de gener de 2021, ha aprovat el nou Catàleg de serveis 2021-2023 amb una oferta global de 362 recursos de suport als governs locals i una dotació de 95,4 M€ per a l’any 2021.

El Catàleg de serveis es configura com l’instrument que integra l’oferta de recursos d’assistència i cooperació que, des d’aquesta administració, posem a l’abast dels governs locals per a l’exercici de les seves competències.

Enguany, posem en marxa un Catàleg de serveis renovat i millorat amb la participació dels governs locals. Un Catàleg a tres anys vista, que recull una oferta planificada per al període 2021-2023, en la que els recursos s’associen a l’anualitat en què es prestaran, amb l’objectiu de donar més informació i facilitar la planificació de les actuacions locals.

D’acord amb el diagnòstic realitzat, els recursos catalogats es presenten més adaptats a les necessitats del territori i s’alineen de manera integral amb l’estratègia corporativa: Pla d’actuació de mandat i pressupost, lluita contra la pandèmia COVID-19 i Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

El nou Catàleg 2021-2023 inclou 164 recursos de suport tècnic, 114 de suport econòmic i 84 de suport material, que persegueixen reforçar l’autonomia local, potenciar la reactivació econòmica i social i construir uns pobles i ciutats més justos i sostenibles.

A través del cercador podeu consultar tota l'oferta de serveis i activitats que el Catàleg posa al vostre abast, i ordenar-la en funció dels interessos i criteris de cerca del vostre ens. La presentació de sol·licituds s’obrirà l’1 de febrer 2021 i, en el cas dels ajuts econòmics, es podran sol·licitar fins al 4 de març de 2021.