Actualitat: S’aprova el nou Catàleg de Serveis 2023

Us informem que el Ple de la Diputació de Barcelona, en sessió de 22 de desembre de 2022, ha aprovat el Catàleg de Serveis 2023 amb una oferta de 359 recursos de suport als governs locals i una dotació de 129,5 milions d'euros, que suposa un augment d'1,2 milions respecte aquest 2022 i de 34 milions respecte el període 2021-2023 (+36%).

El Catàleg 2023 inclou 161 recursos de suport tècnic, 112 de suport econòmic i 86 de suport material. Els recursos tècnics i materials inclouen la redacció de projectes, el desenvolupament i manteniment d'eines informàtiques i la realització d'activitats i serveis a càrrec de la Diputació de Barcelona.

A través del cercador podeu consultar tota l'oferta de serveis i activitats que el Catàleg posa al vostre abast, i ordenar-la en funció dels interessos i criteris de cerca del vostre ens. La presentació de sol·licituds s'obrirà el 28 de desembre de 2022 i, en el cas dels ajuts econòmics, es podran sol·licitar fins al 9 de febrer de 2023.

Enguany teniu disponible una sessió informativa en format audiovisual, disponible al nostre canal de YouTube d'Economies Locals, que recull les principals característiques d'aquesta convocatòria.

Posteriorment, el proper dimarts 10 de gener es realitzaran quatre trobades consecutives mitjançant la plataforma Teams on es podrà aprofundir amb els referents tècnics de cada Servei i Oficina per conèixer la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables amb el següent horari:

  • Principals novetats de caràcter administratiu (de 9.30 a 10.15 h) Enllaç reunió
  • Servei de Mercat de Treball (de 10.15 a 11.15 h) Enllaç reunió
  • Servei de Teixit Productiu (de 11.15 a 13.15 h) Enllaç reunió
  • Oficina Tècnica d'Estratègies de Desenvolupament Econòmic (de 13.15 a 14.15 h) Enllaç reunió

També us informem que les sessions seran enregistrades, de manera que posteriorment seran accessibles al nostre espai web i canal de YouTube.