Actualitat: 13 MEUR per a la promoció econòmica i ocupació de la demarcació

Enguany, el Catàleg de Serveis 2018 de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació destinarà prop de 13 milions d’euros, un 5,3% més que l’any anterior, amb l’objectiu de «generar impactes significatius en el territori i en la millora de les condicions de vida de les persones», tal com ha assenyalat, avui, la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació, Sònia Recasens, durant la presentació, que s’ha celebrat a l’Espai Francesca Bonnemaison. 

La diputada també explicat que, «a més d’incrementar els recursos econòmics, es consoliden altres millores com: els fons de prestació que proporcionen major estabilitat a les polítiques a les que donen suport, el manteniment de la majoria dels recursos tècnics, i la plasmació, en els recursos i en els criteris d’accés i valoració, de la nostra aposta ferma per l’optimització dels serveis».

Per més informació podeu consultar: https://www.diba.cat/web/economieslocals/cataleg-de-serveis-2018