Reserva't el dimarts 14/1/2020 per assistir a la Jornada de presentació del nou Catàleg de Serveis 2020

El dimarts 14 de gener del 2020 es realitzarà la jornada informativa de presentació del nou Catàleg de Serveis 2020 de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, adreçada als ens locals. La jornada es farà en horari de 09:30 a 13:30 h., a les instal·lacions del Centre Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, nº7).

La sessió s'estructurarà en dues parts. La primera consistirà en una explicació en plenari de les prioritats i dels aspectes generals a tenir presents pel que fa al suport de la Gerència als projectes i serveis dels ens locals, oferint una visió panoràmica suficient respecte els tipus de suport disponibles. 

A la segona part es realitzaran tres trobades simultànies on es podrà aprofundir amb els referents tècnics de cada Oficina/Servei en el coneixement de la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables.