Nova versió de la Guia de contractació laboral

Des del Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona volem comunicar que hem posat a la vostra disposició una nova versió de la Guia de Contractació Laboral, a la qual també es podrà accedir a través de la pàgina web d’Economies locals o de la pàgina web de la Xaloc.

Llencem la Guia de Contractació Laboral amb un disseny renovat, més modern i intuïtiu per facilitar-ne la seva consulta enfocada en les necessitats del seus usuaris ja que ha estat dissenyada en format web adaptable (Responvive Web Design) a tots els dispositius de consulta: tablets, portàtils, smartphones, etc.

En la Guia de contractació laboral es recull tota la tipologia laboral actual en matèria de contractes de treball i pretén ser una eina de referència adreçada a satisfer la demanda professional dels tècnics i tècniques del serveis locals d’ocupació i oficines tècniques laborals, així com la dels diferents agents que operen en el mercat de treball, en especial dels demandants d’ocupació i de les empreses contractants.

Per facilitar la seva comprensió, la Guia s’ha estructurat de forma funcional i simplificada en blocs temàtics contractuals (Indefinit, Temporal i Formatiu) molt visuals i en fitxes explicatives sobre les diferents característiques de cada contracte.

A més s’ha incorporat un nou cercador de text i unes instruccions d’ús amb els quals podreu navegar per trobar tots els contractes laborals actuals en funció de diferents criteris, com són tipus de contractes, de jornada, de col·lectius als que s'adrecen, d'ocupadors i incentius/bonificació.

A partir dels resultats podreu accedir a la fitxa amb les principals característiques de cada tipus de contracte.

Per tot això aquesta Guia representa un element fonamental dins del nostre compromís de servei i assistència als ens locals de la província de Barcelona i estem convençuts que serà de molta utilitat cap a l’orientació i la incorporació laboral.

Restarem a la vostra disposició i esperem que ens feu arribar els vostres comentaris i suggeriments sobre la nova eina a efectes de poder oferir un millor servei de qualitat.