S’aprova el nou Catàleg de Serveis 2022

Us informem que el Ple de la Diputació de Barcelona, en sessió de 23 de desembre de 2021, ha aprovat el Catàleg de Serveis 2022 amb una oferta de 360 recursos de suport als governs locals i una dotació de 128,3 M€ (augment del 21,6% respecte aquest 2021).

El Catàleg 2022 inclou 162 recursos de suport tècnic, 112 de suport econòmic i 86 de suport material. Els recursos tècnics i materials inclouen la redacció de projectes, el desenvolupament i manteniment d'eines informàtiques i la realització d'activitats i serveis a càrrec de la Diputació de Barcelona; amb una alta participació de personal qualificat de la institució.

A través del cercador podeu consultar tota l'oferta de serveis i activitats que el Catàleg posa al vostre abast, i ordenar-la en funció dels interessos i criteris de cerca del vostre ens. La presentació de sol·licituds s'obrirà el 5 de gener 2022 i, en el cas dels ajuts econòmics, es podran sol·licitar fins al 8 de febrer de 2022.

Enguany teniu disponible una sessió informativa en format audiovisual, disponible al nostre canal de YouTube d'Economies Locals, que recull les principals característiques d'aquesta convocatòria.

Posteriorment, el proper dilluns 17 de gener es realitzaran quatre trobades consecutives on es podrà aprofundir amb els referents tècnics de cada Servei i Oficina per conèixer la finalitat, els requisits i els criteris específics de cada un dels recursos catalogables amb el següent horari:

·         Principals novetats de caràcter administratiu (de 9:30 a 10:15 h)

·         Servei de Mercat de Treball (de 10:15 a 11:45 h)

·         Servei de Teixit Productiu (de 11:45 a 13:15 h)

·         Oficina Tècnica d'Estratègies de Desenvolupament Econòmic (de 13:15 a 14:30 h)

Les sessions del 17 de gener es realitzaran mitjançant la plataforma Zoom i es podrà accedir amb aquest enllaç (el mateix enllaç per a les quatre sessions). També us informem que seran enregistrades, de manera que seran accessibles al nostre espai web i canal de YouTube.