Actualitat: Sessions informatives Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació - Catàleg 2022

Us recordem que el proper dilluns 17 de gener es realitzaran quatre trobades consecutives amb els referents tècnics dels Serveis i Oficina de la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, per tal d'aprofundir en la finalitat, els requisits i els criteris específics de cadascun dels recursos, amb el següent horari:                                                                                                                                                                                                                                                                     

·         Principals novetats de caràcter administratiu (de 9:30 a 10:15 h)

·         Servei de Mercat de Treball (de 10:15 a 11:45 h)

·         Servei de Teixit Productiu (de 11:45 a 13:15 h)

·         Oficina Tècnica d'Estratègies de Desenvolupament Econòmic (de 13:15 a 14:30 h)

Totes les sessions es realitzaran mitjançant la plataforma Zoom, es podrà accedir amb aquest enllaç (el mateix enllaç per a les quatre sessions) i seran enregistrades, de manera que seran accessibles a l'espai web de la Gerència i al canal de YouTube.

Aprofitem per recordar-vos també que podeu recuperar la sessió prèvia informativa en format audiovisual que es va realitzar el passat 23 de desembre per avançar-vos les principals novetats d'aquesta convocatòria.

Us hi esperem!