Formació: Darreres places disponibles per l'activitat "Eines de comunicació virtual i gestió de la informació per treballar amb els demandants d'ocupació"

Us recordem que encara tenim places disponibles per a l'activitat formativa “Eines de comunicació virtual i gestió de la informació per treballar amb els demandants d'ocupació” que iniciarem el dia 1 d'abril i constarà de 4 sessions.

Aquesta activitat, que va adreçada prioritàriament personal tècnic dels Serveis Locals d'Ocupació de la xarxa Xaloc, és una oportunitat per millorar en la pràctica de noves eines de comunicació virtual, eines de gestió audiovisuals i entorns col.laboratius i està conduit per la docent Marta Lopez Costa, pedagoga experta vinculada al món universitari i la recerca, amb un gran bagatge d’experiència docent en l’àmbit de la tecnologia digital.  

Us hi podeu inscriure clicant aquí