Actualitat: 2a Jornada sobre el Sistema Català d'Ocupació. Innovació per a l'ocupació: estratègies per a l'emprenedoria

El Centre d'Orientació i Emprenedoria de Catalunya (CEO-CAT) organitza el proper 22 de novembre la segona jornada sobre el Sistema Català d'Ocupació. En aquesta jornada s'habilitaran espais de trobades i reflexió amb professionals experts en matèria d'emprenedoria i ocupació. Serà una contribució als debats encaminats a la comunicació i generació d'idees, l'intercanvi de metodologies i bones pràctiques sobre els nous reptes en Polítiques Actives d'Ocupació i Mercat de Treball. Amb un doble objectiu: millorar el sistema català d'ocupació, i alhora que el seu impacte tingui repercussions positives al conjunt global d'agents de la xarxa de COEs. 

Data: 22/11/2022

Horari: 8:45h a 14h

Lloc: en format presencial al Paranimf de la Universitat de Barcelona i en línia. 

Inscriu-te