SBD Fira PRO: Formació i Treball s’estrena a Fira Sabadell els dies 2, 3 i 4 de març

Apunta't a OFERTES DE FEINA i entrevista't amb els responsables de RECURSOS HUMANS de les empreses presents! Un únic espai amb l’oferta formativa i laboral que t’ajudarà a créixer professionalment. ENTRADA GRATUÏTA

Dijous 2 de març, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, divendres 3 de març, de 9 a 14 h i dissabte 4 de març, de 10 a 14 h. 

Es tracta d'una fira oberta a tothom amb interès per triar, ampliar estudis o trobar feina. Està previst que un total de 31 centres educatius i 30 empreses i entitats exposin la seva oferta formativa i de treball. Neix de la unificació de les anteriors fires “Connecta’t a l’FP” i “Fira Ocupació Sabadell”, en un únic esdeveniment entorn als sectors: serveis a les persones, serveis a les empreses, indústria, comerç, restauració i fleca, digital i sostenibilitat, amb l’objectiu de donar visibilitat a les professions relacionades. Es preveu que es puguin fer més de 500 reunions o contactes laborals.

Espai d’orientació professional

S'ha reservat un espai per oferir orientació acadèmica i laboral i per a informar sobre l’acreditació de les competències adquirides amb l’experiència.

Espais institucionals

També hi seran presents els agents empresarials i socials coneixedors de les tendències del mercat de treball i el futur professional.

Més informació i inscripció

L’entrada SBD Fira PRO: Formació i Treball és lliure i gratuïta i les xerrades, activitats d’itinerari i les accions de selecció de personal requereixen inscripció prèvia. Les persones interessades poden consultar el web: https://www.sbdfirapro.sabadell.cat